Українська правда

П'ятенко: Романов "убив" всю роботу, яку ми проводимо, "вбив" настрій хлопців

Сергей Шемшученко — 16 серпня 2014, 23:42

Донецький Металург має серйозні претензії до суддівстка на старті нового чемпіонату.

Про це головний тренер команди Володимир П'ятенко, якого цитує офіційний сайт клубу, заявив після матчу з полтавського Ворсклою.

"Сьогодні було просто неподобство щодо нашої команди. Тому щось говорити про гру... Ми важко почали, неправильно трохи грали. Перебудувалися. Скажімо так, вирівняли гру, перевели її на чужу половину поля, забили гол. У другому таймі теж непогано виглядали", - сказав він

"Я сказав арбітру: "Зайди у роздягальню та подивися в очі нашим хлопцям". Це не претензії, чому претензії? Я сказав, що він "убив" сьогодні команду! "Вбив" всю роботу, яку ми проводимо. "Вбив" настрій хлопців. Він запитав: "Чому?". Я сказав, що подивлюся всі епізоди та скажу", - додав наставник.

За словами П'ятенка, арбітр ні з ким не радився, брав на себе відповідальність.

"Четвертий арбітр, помічник, так званий, не пропускає когось туди-сюди. І каже, що мені не треба за межі технічної зони виходити. А у другому таймі до мене на лавку запасних підходить якийсь чоловік і питає: чи не потрібно нам супровід ДАІ після гри? Мені дуже важко говорити про футбол, дуже важко, зрозумійте", - зауважив він.

"Я арбітру сказав: "Ти ж радився в епізоді, коли було вилучення у полтавців, порадься і тут". Ні, всі сказали, що тільки він сам рішення приймає. Тільки у тому епізоді арбітр чомусь радився, а у другому епізоді - не порадився. Важко сказати, чому", - пояснив свою позицію фахівець.

П'ятенко зауважив, що йому важко пред'явити хлопцям великі претензії, бо клуб опинився у важкій ситуацію, враховуючи політичну ситуацію.

Зазначимо, що цю зустріч судив Віталій Романов з Дніпропетровська.