Головне

Ліга Європи. Раунд плей-офф. Рух Хожув - Металіст 0:0. Затишшя перед бурею в Києві. ВІДЕО

21.08.2014 17:34 838 0
Ліга Європи. Раунд плей-офф. Рух Хожув - Металіст 0:0. Затишшя перед бурею в Києві. ВІДЕО

Харківський Металіст кваліфікувався відразу в раунд плей-офф, де його суперником став польський клуб Рух, який дійшов до цієї стадії, стартувавши з другого відбіркового раунду. Навіть попри всі труднощі харків'ян (заарештовані акції команди, втеча провідних легіонерів з України), саме підопічні Рахаєва вважалися фаворитом у цьому протистоянні, втім, обіграти міцного польського горішка чинному бронзовому призеру УПЛ не вдалося.

Активніше розпочали матч господарі поля, які і створили перший небезпечний момент. На 12-й хвилині небезпечно з-за меж карного Металіста пробивав Зеньчук, однак футбольний "снаряд" після його пострілу омайнув дев'ятку воріт Шуста і полетів вище воріт. Гості фактично одразу відповіли на цей момент неточним ударом Кулакова, якому асистував з флангу Ребенок. На 18-й хвилині харків'ян міг виводити впереж Жажа, однак його потужний удар з лінії штрафного майданчика з кута воріт парирував голкіпер Руха.

Надалі команди створювати лише напів-моменти, які особливої загрози обом голкіперм не несли. У підсумку перший тайм справедливо завершився за нічийного рахунку і без забитих м'ячів

У другому таймі Рух став грати більш обережно. Дальніх ударів по воротам Металіста не було дуже мало, але і харків'яни у свою чергу чомусь зупинилися і не особливо поспішали вперед. Лише за 20 хвилин хвилин до фінального свистка непоганий момент мав Гоменюк, який змінив на полі Жажу. Володимир зачепився за м'яч у карному суперника після розрізної передачі партнера, однак пробив поруч зі стійкою воріт Камінськи.

Під завісу матчу Рух глибоко сів в оборону - як результат, навіси і закидання у штрафний суперника підопічним Рахаєва дивідендів так і не принесли, футболісти польського клубу грали дуже щільно і втримали для себе нічийний результат, не пропустивши вдома.

Коментарі ()