Головне

Ліга Європи. Раунд плей-офф. Зоря і Феєнорд на перемогу не награли

21.08.2014 22:50 900 0
Ліга Європи. Раунд плей-офф. Зоря і Феєнорд на перемогу не награли

Луганська Зоря нічиєю 1:1 завершила перший акт протистояння з Фейєнордом в плей-офф раунді Ліги Європи. На київському стадіоні Динамо імені Лобановського підопічні Юрія Вернидуба показали непоганий футбол, але відсутність досвіду і в деякій мірі удачі не дозволили луганчанам святкувати перемогу.

Загалом, суперники продемонстрували сьогодні більш менш рівний футбол, при цьому епізоди на перемогу були як в однієї, так і в іншої команди. Зоря за 15 хвилин до перерви змогла відкрити рахунок, але дотиснути суперника, який після пропущеного м'яча почав грати трохи розгублено, в українців не вийшло. При цьому, єдина помилка луганського клубу в обороні у першій половині обернулася пропущеним м'ячем.

Після перерви суперники вийшли з різними завданнями - Фейєнорд вже десь починав діяти від оборони, утримуючи результа, який його влаштовував, а луганчани додали у швидкості і пішли великими силами у наступ. Зоря була за крок від забитого м'яча, але моменти Караваєва, Будковського і Хомченовського реалізувати не змогла.

А в кінцівці луганчани ледь не поплатилися за свою надмірну активність, на яку довелося витратити чимало сил. В останній десятихвилинці оборона почала "сипатись", і лише якимось дивом Іммерс та Вільєна також не реалізували свої супер-моменти.

У підсумку, закономірна нічия, яка в цьому протистоянні нічого не вирішує. Зоря показала характер, бажання перемогти, але свої амбіції на груповий етап треба буде підтвердити в Роттердамі на легендарному "Де Кейп".

Коментарі ()