Головне

Кубок України. 1/16 фіналу. Зірка - Динамо 1:3. Одного бажання для перемоги замало

23.08.2014 20:35 855 0
Кубок України. 1/16 фіналу. Зірка - Динамо 1:3. Одного бажання для перемоги замало

Чинний володар Кубка України київське Динамо вдало розпочало захист титулу в Кіровограді матчем проти місцевої Зірки з Першої ліги. Колектив Анатолія Бузника до початку сезону вважався чи не головним претендентом на підвищення в класі, але старт чемпіонату у кіровоградців не задався: в перших 4 турах було набрано лише 2 очка. Не вийшло переломити серію невдач і в кубковому протистоянні зі столичним грандом.

Кияни вирішили не відкладати справу у довгий ящик і відкрили рахунок у матчі вже на 2-й хвилині : Беланда продерся лівим флангом, виконав навісну передачу на Безуса, Роман головою точно у дотик переправив шкіряного Кравцю, який і розпечатав ворота Козаченка. Через 10 хвилин вже сам Артем виступив асистентом під час взяття воріт суперника, віддавши точну передачу на Калітвінцева, який вдруге переграв Козаченка після ряду грубих помилок захисників Зірки.

Господарі поля незважаючи на рахунок голову не опустили і продовжили показувати гідний футбол. На 15-й хвилині Зірка отримала право на 11-метровий, це Рибка недбало зіграв у своїх володіннях, порушивши правила проти Чичикова. Однак сам голкіпер Динамо свою помилку і виправив, вдало відбивши пенальті у виконанні Чередніченка.

Трохи згодом дві непогані нагоди забити 3-й м'яч у ворота Зірки втратив Безус. Роман двічі не зміг переграти 1 на 1 голкіпера кіровоградського клубу. Після цих невикористаних можливостей Динамо як то кажуть "зупинилось". Зірка фактично повністю захопила ініціативу, створивши у підсумку в першій половині зустрічі купу моментів, однак підопічних Бузника явно підвела реалізація і брак майстерності деяких виконавців. Також варто відзначити хорошу гру у виконанні Рибки, який не один раз "підчищав" за своїми партнерами по захисту.

Після початку другого тайму стало зрозуміло, що Динамо має намір довести гру до перемоги в режимі економії сил. Швидкості впали, моментів фактично не було. Зірка все ще намагалася переломити хід матчу, однак попереду у кіровоградців вже зовсім нічого не клеїлося. Якщо в першому таймі моменти у господарів поля виникали, але підвела реалізація, то в другому і моментів особливо не згадаєш.

Щодо гостей, то на 55-й хвилині вони отримали право на 11-метровий, втім, Гусєв, як і Чередніченко в першому таймі, переграти голкіпера не зумів - 1:1 за нереалізованими пенальті. Однак вже через 10 хвилин підопічні Реброва таки засмутили Козаченка втретє, коли після кутового у виконанні Ленса відзначився Драгович.

Часу і сил у кіровоградської команди залишалося лише на гол престижу, і вона у підсумку його забила. На першій доданій хвилині павутину воріт Рибки зірвав Бацула, який замкнув передачу з флангу від Шедрого. На більше першолігову команду не вистачило. У підсумку Динамо здобуло логічну і передбачувану перемогу на класі.

Коментарі ()