Головне

Кубок України. 1/16 фіналу. Оболонь-Бровар - Шахтар 0:1. Катеначчо по-оболонськи

23.08.2014 22:00 622 0
Кубок України. 1/16 фіналу. Оболонь-Бровар - Шахтар 0:1. Катеначчо по-оболонськи

У матчі 1/16 фіналу Кубка України з Шахтарем в Оболоні-Бровар шансів майже не було. Але команда "пивоварів" зуміла нав`язати боротьбу гірникам і пропустила єдиний гол в цій грі лише на 90-ій хвилині. Чемпіони України явно недооцінили свого суперника. У першому таймі бразильці Шахтаря грали в півсили, інколи просто піжонили на полі.

За такої гри кілька ударів по воротах навіть зуміли створити господарі. Так на 14-ій хвилині Шваб з метрів 12-ти не поцілив у ворота П`ятова, який навряд чи зреагував би на цей удар. На цьому моменти Оболоні закінчилися. Далі грав Шахтар, а кияни лише захищалися. Якщо в перші 45-ть хвилин гості з Донецька грали розкуто, то в другому таймі була інша гра. Шахтар почав грати зосереджено і Оболонь-Бровар і зовсім була закрита на своїй половині поля. Дива реакції та самовідданості демонстрував 18-річний воротар Назарій Федорівський, який не дав згаснути інтризі ще в першому таймі.

Шахтар у заключні 45-хвилин не вилазив з половини поля господарів, але м`яч у ворота не йшов. З положення поза грою гол забив Коста, не влучив у порожні ворота з кількох метрів Гладкий, відбивав все, що летіло в рамку воріт Федорівський.

У середині першого тайму наставник Оболоні пан Солдатов зробив дві заміни, які гру не підсилили, але й не послабили, хоча про них будуть говорити. На поле вийшов 17-річний син президента клубу Олександра Слободяна і гравець Оболоні Корольчук, зріст якого 204 см і який є найвищим футболістом в Європі. "Київський Крауч" гол не забив, а в своїй штрафній закривав половину воротарського майданчика і не раз нервував технічних бразильців Шахтаря.

Коли вже йшла 90 хвилина і усі готувалися до додаткового часу Шахтар забив. У штрафній Оболоні-Бровар збивають Гладкого і суддя ставить цілком логічний пенальті. З 11 метрів Адріано був влучний і вивів свою команду в 1/8 фіналу Кубка України.

Коментарі ()