Головне

Кубок України. 1/16 фіналу. ПФК Суми - Металіст 0:1. Матч втрачених можливостей

24.08.2014 22:08 679 0
Кубок України. 1/16 фіналу. ПФК Суми - Металіст 0:1. Матч втрачених можливостей

Харківський Металіст вийшов до 1/8 фіналу, здолавши в другому овер-таймі першоліговий ПФК Суми. Металіст цей матч провів не в найсильнішому складі, хоча враховуючи нинішній стан команди та його власників, не зовсім зрозуміло, який склад буде в команди Ігоря Рахаєва за тиждень...

Сумська команда з перших хвилин матчу не стала записувати себе в аутсайдери і атакувала ворота Металіста без огляду на захист. Металіст особливо не форсував події, а ось Суми намагалися грати першим номером. І хоче не все виходило в господарів, але команда Юрія Ярошенка виглядала поцікавіше гостей. Перший по-справжньому небезпечний момент видав на 44-й хвилині Кулаков, який вийшов сам на сам з воротарем і пробив у штангу.

У другому таймі Суми відповіли ударом у поперечку воріт від Гребенюка. До цього двічі не використав побачення з воротарем Козаченко, а після удару Торреса круглий знову перевірив на міцність штангу. У цілому другий тайм залишився за господарями і рахунок 0:0 та додаткові тайми.

У першій 15-хвилинці обидві команди заграли обережніше і вже без моментів. Вже на початку другого овер-тайму зіграв досвід Металіста. Кулаков у штрафній розібрався із захисником і пробив у кут воріт, відкривши рахунок в грі. Наприкінці заключного додаткового тайму Металіст міг подвоїти рахунок, але надійно зіграв Литвиненко.

У ПФК Суми в додаткові 15-ть хвилин шансів зрівянти рахунок вже більше й не було. Металіст вийшов до 1/8 фіналу, а Суми дали справжній бій і програли за рівної гри.

Коментарі ()