Головне

Ліга Європи. Раунд плей-офф. Феєнорд - Зоря 4:3. Битва характерів

28.08.2014 23:22 1570 0
Ліга Європи. Раунд плей-офф. Феєнорд - Зоря 4:3. Битва характерів

Луганська Зоря не змогла пробитися у груповий етап Ліги Європи. Після нічиєї 1:1 в домашньому протистоянні з Фейєнордом, на Де Кейпі команді Вернидуба вдалося відігратися, програючи 3:0, але пропущений на останніх хвилинах гол поховав усі надії на єврокубкову осінь.

Господарі прогнозовано з перших хвилин пішли вперед великими силами, Зоря чекала свого шансу в контратаці. При цьому, гра команди Юрія Вернудуба в обороні залишила не найкраще враження, свідченням чому і став перший пропущений гол від те Вреде на 17-й хвилині.

Буквально вже через 5 хвилин луганчани могли відігратися, але Малиновський свій момент не реалізував, влучивши у поперечку. Зоря спробувала додати швидкості в атаці, і знову провалилася позаду - Схакен на 27-й хвилині зустрічі подвоїв рахунок.

До перерви суперники грали на рівних, Фейєнорду вже не потрібно було кудись поспішати. При цьому, вже на старті другого тайму стався прикрий автогол Білого, який остаточно вселив у голландців впевненість у тому, що груповий етап у них у кишені.

Однак, Зоря була трохи іншої думку. На 55-й хвилині Малиновський зі штрафного відіграв один м'яч, а вже на 71-й хвилині після того, як Білий подвоїв рахунок, господарі зрозуміли, що у них з'явилися серйозні проблеми.

Луганчани продовжили атакувати на куражі, і одна з таких атак завершилася дальнім ударом Малиновського на удачу, який, у підсумку, і приніс свій результат.

Для виходу в груповий етап ЛЄ команді Вернудуба залишалося вистояти трохи більше десяти хвилин, але саме на заключних секундах зустрічі український клуб пропустив. Відразу три гравці оборони не змогли впоратися з Ману, який своїм ударом змусив шаленіти переповнений Де Кейп.

Таким чином, Роттердам чекає на груповий етап Ліги Європи, а Юрію Вернидубу з його командою залишається лише подякувати за характер, який Зоря сьогодні продемонструвала.

Коментарі ()