Головне

Прем'єр-ліга. 5 тур. Шахтар - Іллічівець 3:0. Черговий розгром "братів"

29.08.2014 20:00 939 0
Прем'єр-ліга. 5 тур. Шахтар - Іллічівець 3:0. Черговий розгром "братів"

У те, що Шахтар матиме якісь труднощі у поєдинку 5-го туру УПЛ з Іллічівцем, вірити не доводилося. Маріупольці у стартових чотирьох матчах чемпіонату набрали лише одне очко та пропустили найбільше серед усіх команд.

До того ж, підопічним Миколи Павлова, на відміну від інших колективів, доводиться більше подорожувати Україною. Іллічівець тренується вдома, а матчі змішений проводити на виїзді. Водночас, інші клуби з Донбасу перебралися в інші міста. Маріупольці до останнього намагалися отримати дозвіл грати у рідному місті, але після звістки про російські війська і вони не витримали...

Головний тренер відверто визнав, що команда не була готовою до цього поєдинку. Хлопці та тренерський штаб більше переживали, як вивезти сім'ї та цінні речі подалі з Маріуполя. Тому рахунок 0:3 не те, що не засмутив Павлова, а швидше він видихнув, що не пропустили більше. А моментів у Шахтаря було чимало, однак то Тайсон не влучить з кількох метрів, то Гладкий проб'є у воротаря, то Адріано не дотягнеться до прострілу.

Окремо, до речі, про Адріано. Наприкінці першого тайму прорив Луїса намагався зупинити Чижов. І вже так вийшло, що захисник влучив нападнику у підборіддя, а той втратив свідомість. Як потім сказав Мірча Луческу, з гравцем усе гаразд, та на другий тайм його не випустили - вирішили поберегти.

В Іллічівця за всю гру було два реальні моменти. На останній секунді першого тайму П'ятов витягнув удар зі штрафного у виконанні Таргамадзе. Наприкінці ж другого Тотовицький подавав з флангу, а вийшло так, що м'яч ледь не опустився у дев'ятку - поперечка зіграла за воротаря. Окрім того, маріупольці непогано атакували після вилучення Ракицького за фол останньої надії на Кулачові.

Отже, Шахтар, як мінімум, на два дні однососібно очолив турнірну таблицю. Іллічівець так і залишився останнім, пропустивши вже 12 голів у п'яти поєдинках. Так і до вильоту недалеко... Але чи про це зараз думки маріупольського колективу?..

Коментарі ()