Головне

Рафаїлов: "Будемо і далі робити ставку на молодих виконавців"

29.08.2014 12:38 420 0

В європейських турнірах не хочуть бачити українські клуби.

Таку думку висловив генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов, який прокоментував поразку луганського клубу у матчі-відповіді проти Феєнорда.

"Програючи 3:0, команда проявила мужність і самовіддачу. Ми зуміли зрівняти рахунок. Але, напевно, позначилася відсутність досвіду у більшості наших молодих футболістів", - зазначив він.

"Але я не можу не сказати і про суддівство. З перших хвилин було видно, що наша участь в груповому турнірі Ліги Європи небажана. Скасований боковим суддею пенальті ... Хоча головний арбітр був набагато ближче до місця подій. Судячи з усього, не хочуть бачити в Європі українські клуби ...", - висловив думку Рафаїлов.

За його словами, Зоря практично створила маленьке футбольне диво.

"Скажу спочатку про те, що в роздягальні всі хлопці плакали. Вони практично сотворили маленьке футбольне диво. Я раніше казав і зараз повторю, що якщо нам вдасться зберегти молодих футболістів, то на нашу команду чекає солідне майбутнє", - зауважив він.

"Будемо і далі робити ставку на молодих виконавців. Є у нас і інші гравці, які просяться у першу команду. Це і Бородай, Банасевич, Слюсар,Луканов та Шершень. У цієї команди є майбутнє", - підкреслив Рафаїлов в інтерв'ю прес-службі луганського клубу.

Нагадаємо, що луганська Зоря в Роттердамі поступилася Феєноорду з рахунком 3:4 і не зуміла пройти в груповий раунд Ліги Європи.

Коментарі ()