Головне

Ребров: Жереб? Якщо пройдемо далі, я зможу вам сказати, що задоволений

29.08.2014 16:11 665 0

У Лізі Європи Динамо буде намагатися грати лише на перемогу.

Про це в інтерв'ю прес-службі столичного клубу заявив головний тренер київського клубу Сергій Ребров.

"Відбулося жеребкування, будемо грати з тими командами, які нам випали. Не сказав би, що Ріу Аве невідомий суперник. Це португальський клуб, якщо він грає у груповому етапі Ліги Європи, значить, це команда високого рівня. Те ж саме стосується й Ольборга", - зазначив фахівець.

"Всі вони –- хороші, добротні команди. Будемо грати й, сподіваюся, вигравати", - заявив він.

На думку Реброва, задоволеним жеребкуванням можна бути лише після завершення групового етапу.

"Чи задоволений я жеребкуванням? Задоволеним можна бути лише після завершення групового етапу. Якщо пройдемо далі, до стадії плей-оф, я зможу вам сказати, що задоволений. А зараз – немає різниці", - сказав головний тренер Динамо.

"Суперники є, тепер будемо збирати про них інформацію та готуватися до матчів. Динамо – команда, яка потрапила до першої корзини, де, відповідно до рейтингу, зібрані найсильніші колективи. Напевно, це про щось говорить", - зауважив він.

Ребров також додав, що суперники Динамо до снаги.

"Ми будемо намагатися грати лише на перемогу. Суперники нам до снаги. Так само, мабуть, скажуть й інші команди, які у нас у групі, що їм до снаги київське Динамо", - підкреслив тренер Динамо.

Нагадаємо, за підсумками жеребкування групового етапу Ліги Європи Динамо потрапило до групи J разом із румунським Стяуа, португальським Ріу Аве та датським Ольборгом.

Коментарі ()