Головне

Ребров: "Практично не дали нічого створити одеситам"

30.08.2014 21:56 486 0

У домашніх матчах Динамо завжи намагається контролювати м'яч.

Про це після перемоги над Чорноморцем заявив головний тренер київського клубу Сергій Ребров.

"Коли ми граємо вдома, ми завжди намагаємося контролювати м'яч. Важливо, що сьогодні створювалися моменти, футболісти швидко відбирали м'яч і практично не дали нічого створити одеситам. Чорноморець - команда, яка добре обороняється і контратакує. Радує, що сьогодні ми не дали їм скористатися своїми козирями", - зазначив Ребров.

"Ярмоленко часто критикували на початку сезону? Ми теж його критикуємо. Коли він у гарній формі то це супер для команди, але у кожного є проблеми. Напевно, в деяких моментах вболівальники критикують по ділу", - сказав Ребров.

На думку Реброва Ярмоленко зіграв на команду і заслужив два забиті м'ячі.

"Я думаю, сьогодні Андрій зіграв на команду і заслужив ці два м'ячі, які забив. Чому я прийняв рішення, щоб Андрій виконував стандарти? Жодного рішення не було. Якісь моменти ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Можливо, Андрій забув, тому я йому нагадав", - зауважив наставник Динамо.

"Що я сказав Теодорчику? Звичайні слова, що він грає на своїй позиції, а Артем трошки опуститься. У Тео було величезне бажання вийти сьогодні і ми йому дали шанс. Добре, що він легко увійшов у гру і допоміг забити другий м'яч", - наводить слова Реброва dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, у 5-му турі української Прем'єр-ліги київське Динамо перемогло одеський Чорономорець з рахунком 2:0.

Коментарі ()