Головне

Григорчук: "Нічого хорошого сказати не можу"

30.08.2014 22:41 627 0

Іднивідуальну майстерність гравців Чорноморця потрібно піднімати на вищий рівень.

Про це після поразки від Динамо заявив головний тренер одеського клубу Роман Григорчук.

"Нічого хорошого сказати не можу. Сьогоднішній матч для нас був випробуванням. Ми і гру будували так, щоб зрозуміти, як ми виглядаємо проти сильної команди, сильних футболістів. Що ж, інформацію ми отримали негативну", - заявив тренер.

"Про це можна багато говорити. Окремі приклади ... Я навіть не можу це пояснити. Я дуже поважаю Макаренка. Він хороший гравець, але він захисник. І він чомусь на двох квадратних метрах три рази поспіль один в один переграє нашого футболіста.

Я не можу цього зрозуміти. В такому випадку, немає ніякого сенсу грати в футбол. Бо тоді гру треба будувати так, щоб якось купою відбитися і на контратаці, можливо, щось забити", - поскаржився Григорчук.

Григорчук заявив, що в такому випадку, немає ніякого сенсу грати в футбол.

"Якщо хочеш грати в футбол нормально, то потрібно перегравати своїх опонентів. Ось, Зубейко, наприклад, спробував обіграти один в один Ленса, так той його ледь в землю не увігнав. Ось така от різниця", - продовжив фахівець.

"Роботи наразі просто не початий край. Індивідуальну майстерність потрібно піднімати на вищий рівень. Інакше ми не маємо жодних шансів проти таких команд, як Динамо", - наводить слова Григорчука dynamomania.com.

Нагадаємо, у 5-му турі української Прем'єр-ліги київське Динамо перемогло одеський Чорономорець з рахунком 2:0.

Коментарі ()