Головне

Ліга Чемпіонів. 3 кв. раунд. Копенгаген - Дніпро 2:0. Маркевича залишили за бортом турніру

06.08.2014 20:37 420 0
Ліга Чемпіонів. 3 кв. раунд. Копенгаген - Дніпро 2:0. Маркевича залишили за бортом турніру

Дніпропетровський Дніпро завершив свої виступи у Лізі чемпіонів. Після нічиєї 0:0 в домашній грі, у Копенгагені результатом блідої гри команди Маркевича стала поразка 2:0, яка автоматично відправила дніпрян у Лігу Європи.

Загалом, суперники сьогодні продемонстрували футбол приблизно однакового рівня, проте, в плані реалізації господарі все ж зіграли якісніше. Дніпру дуже не вистачало Джуліано, який повернувся до Бразилії.

Гості з стартових хвилин непогано атакували, але дуже швидко запал хлопців Маркевича спав, і господарі не просто вирівняли гру, а і почали все частіше турбувати Дениса Бойка.

В одному з таких моментів на 35-й хвилині гри проста комбінація данців у дві передачі завершилася влучним ударом Корнеліуса. Після пропущеного м'яча дніпряни спробували підняти темп гри, але Копенгаген грамотно довів справу до перерви.

На другу половину Маркевич зробив підсилення у атаці, випустивши Селезньова, але з цією заміною коуч не вгадав. Вихід Євгена гостроти атакам Дніпра додав не дуже, а оборона продовжувала "привозити" моменти.

На 54-й хвилині матчу Федецький не дотримав Кадріі, який увірвався до штрафного, і більярдним ударом під дальню стійку залишив голкіпера Дніпра ні з чим. Наставав момент, коли Дніпру потрібно було починати грати за принципом "пан, або пропав".

Однак, команда Маркевича продовжувала демонструвати невиразну гру. Вихід Калінича, у якого був всього один напівмомент, і Бруно Гами особливо не вплинув на малюнок гри команди, і вона не спромоглася організувати навіть щось подібне на фінальний штурм.

У свою чергу данці в кінцівці гри були дуже активні, і мали непогані шанси забити ще. Однак, і двох трудових м'ячів команді Столе Сольбаккена вистачило, щоб продовжити свій шлях у Лізі чемпіонів, залишивши Маркевича і компанію за бортом змагання.

Коментарі ()