Головне

Ліга Європи. 3 кв. раунд. Чорноморець - РНК Спліт 0:0. Одеса на вихід

07.08.2014 18:34 889 0
Ліга Європи. 3 кв. раунд. Чорноморець - РНК Спліт 0:0. Одеса на вихід

Після вкрай невдалого матчу у Спліті у кваліфікаційному раунді Ліги Європи Чорноморець не зумів реабілітуватися у матчі-відповідь в Одесі. Виїздна поразка 0:2 стала тим бар`єром, котрий команда Романа Григорчука не зуміла подолати.

Вже зовсім інший Чороморець Григорчука мав проходити Спліт реалізуй свої моменти у першому таймі. У першій 45-хвилинці Чорноморець не реалізував три 100% шанси на взяття воріт. Одесити не забивали у порожні ворота, били з кількох метрів повз, і не використали вихід сам на сам з голкіпером Спліта. Чого не вистачило команді Григорчука в цих моментах? Напевно, що майстерності і фарту вкупі. Спліт у першому таймі сидів на своїх воротах усієї командою і лише один раз був контрвипад та удар Белля, який взяв Безотосний.

У другому таймі дотиснути хорватів Чорноморець не зумів. Іван Матич очевидно зрозумів, що гра на відбій може коштувати команді Ліги Європи. Хорвати стали більш контролювати м`яч, активніше заграли фланги і Спліт вирівняв гру. Одеська команда не мала переваги у володінні м`ячем і футболісти Чороморця почали програвати у швидкості.

Подача ж кутових та стандартів у другому таймі не стала великою проблемою для гостей. Лише вже в доданий арбітром час після стандарту у виконанні Назаренка воротарю Спліта довелося постаратися, щоб перевести м`яч на кутовий після удару Сімакова.

У результаті гра так і закінчилася з понурим для Одеси рахунком 0:0. Чорноморець став першим українським клубом, який цього сезону достроково завершив гру в єврокубках, хоча за нинішньої війни на Сході України будь-який виліт команди з єврокубків - це лише драма, але не трагедія.

Коментарі ()