Головне

Коноплянка висловив претензії Стеценку через ситуацію з Ротанем

08.08.2014 00:07 491 0

Капітан Дніпра Євгеній Коноплянка висловлив своє невдоволення тим, що Руслан Ротань не зумів допомогти у матчах кваліфікації Ліги чемпіонів з Копенгагеном.

Ротань висловив свої претензії генеральному директору клубу Андрію Стеценку.

"Не знаю, що з нами сталося. По-перше, не було нашого капітана - Ротаня. Так не робиться: з людиною не могли домовитися про підписання контракту перед матчами Ліги чемпіонів. Ми стільки часу прагнули до цього, нарешті вийшли, і тут втратили Стрінича, Ротаня. Давайте усіх втратимо. Так, це я вже починаю виправдовуватися. Але з дрібниць, з таких речей все починається і складається результат. А то, що немає гри.Можливо, це через те, що прийшли нові тренери, ми намагаємося зрозуміти один одного, зробити зіграними футболістів.

Сподіваюся, в цьому причина, тому що інших не бачу. Начебто все в команді залишилося те ж саме: колектив дружній, атмосфера хороша, в цьому відношенні нічого не помінялося. Так що, думаю, справа у відсутності згаданих футболістів. Одного явного лідера середини поля точно немає.

Якби я був генеральним директором, на його місці я б підписав контракт з Ротанем, ще, напевно, рік тому, тому що перед нами стоїть мета вийти в груповий етап Ліги чемпіонів, - цитує Ротаня kp.ua.

Коментарі ()