Головне

Прем'єр-ліга. 3 тур. Динамо - Олімпік 0:0. Дива, та й годі

09.08.2014 16:12 531 0
Прем'єр-ліга. 3 тур. Динамо - Олімпік 0:0. Дива, та й годі

Олімпік продовжує дивувати футбольну громадськість України. Новачок Прем'єр-ліги після перемоги над луганською Зорею у минулому турі зумів відібрати очки у київського Динамо. І робили це донеччани не на власному стадіоні, а у Києві. Навіть на думку прийшов іронічний жарт, що клубу варто переїхати у столицю України. З такою грою Олімпік досить швидко знайде прихильність вболівальників.

У Динамо такі матчі невдалі матчі бувають. Чомусь відразу пригадався поєдинок Ліги Чемпіонів у 1999 році проти Марибора, коли кияни незрозуміло програли вдома 0:1. А якщо далеко не ходити, то минулорічна Ліги Європи підійде, і поразка від Генка.

Сьогодні, як то кажуть, м'яч просто не йшов у ворота донеччан. Та і моментів особливих не було. Найреальніший шанс мав Ярмоленко у компенсований час, коли з кількох метрів влучив у захисника, а не у порожні ворота.

Олімпік дуже грамотно відіграв в обороні. Динамівці могли розраховувати хіба що на дальні удари, а от навіси вигравали захисники. Окрім того, час від часу гості ще й непогано тримали м'яч попереду, хоча до небезпечний ударів так і не дійшло. А "біло-сині" без користі билися об мур, який побудував Роман Санжар.

От і маємо, що результат цілком закономірний, хто б що не казав про майже тотальну перевагу киян, яка безсумнівно була. Результат на табло - 0:0, створених моментів - обмаль. Тому все по ділу. Динамо втрачає очки вдома та відпускає Шахтар, який примудрився у меншості вирвати перемогу у Металіста.

Коментарі ()