Головне

Прем'єр-ліга. 3 тур. Дніпро - Карпати 4:0. ШАХОВий розгром

10.08.2014 15:12 633 0
Прем'єр-ліга. 3 тур. Дніпро - Карпати 4:0. ШАХОВий розгром

Дніпропетровський Дніпро в матчі з Карпатами реабілітувався перед своїми уболівальниками за виліт з Ліги чемпіонів. Дніпро-Арена в першому матчі нового чемпіонату побачила чотири забиті м'ячі і повне домінування своєї команди.

З перших хвилин поєдинку господарі взяли гру під свій контроль, а Карпати почали грати, очікуючи шанс на контратаці. І моментами у львівських "левів" виходило потривожити Дениса Бойка, однак, пробити його гостям сьогодні не судилося.

Дніпро, ж перше своє взяття воріт відклав на початок другого тайму. Класний удар Бруно Гами з-за меж штрафного Ільющенкову відбити не вдалося, і Дніпро повів у рахунку. Карпати відразу спробували включити швидкості, і проблеми в обороні знову почали з'являтися у Дніпра.

Однак, на 63-й хвилині матчу сталася заміна, яка повністю перевернула сьогоднішню гру з ніг на голову. Євген Шахов, який вийшов замість досить активного, але не результативного Селезньова, забив другий м'яч вже на другій хвилині свого перебування у грі.

Вдруге у воротах львівського клубу Шахов розписався на 74-й хвилині, завершивши ефектним ударом ювелірну передачу Ротаня. Йовічевич відразу зробив заміну, тим же відповів Маркевич, знявши з гри Зозулю і випустивши Калінича.

І вже на 83-й хвилині матчу знову в епіцентрі подій опинився Шахов, який проявив себе не лише як форвард, а і як досвідчений плеймейкер. Після його пасу Калінич вийшов сам на сам, і без особливих проблем переграв голкіпера.

Карпати вже не грали, а відбивалися, а Дніпро на куражі продовжував знущатися над суперником, який у минулому сезоні залишив команду без шансу поборотися за золото. Калінич, Шахов і Коноплянка мали чудові нагоди зробити рахунок ще більш непристойним, але і чотирьох м'ячів дніпрянам вистачило, щоб красиво і впевнено взяти свої перші домашні три очки.

Коментарі ()