Українська правда

Таргамадзе: "Якщо команда переїде в інше місто, я приїду туди без проблем"

Сергей Шемшученко — 13 вересня 2014, 10:33

Грузинський півзахисник Давід Таргамадзе повернеться в Іллічіець тільки тоді, коли маріупольський клуб перебазується в інше місто,

Про це сам футболіст заявив в інтерв'ю виданню Worldsport.ge.

"На сьогоднішній день Маріуполь - найгарячіша точка. У місті оголошено комендантську годину. Виходячи з того, що у мене грузинський паспорт, я можу взагалі не потрапити в місто, так як там пропускають лише громадян України", - пояснив він свою відсутність в команді.

"На моєму місці кожна нормальна людина вчинила би так само. Я вже четвертий день в Тбілісі і не можу поїхати. Крім мене в Маріуполь не змогли повернутися ще 7 гравців команди, які живуть в інших містах України. Я розумію їх - у всіх є сім'ї, і ніхто не хоче ризикувати життям", - зазначив футбоілст.

За словами Таргамадзе, якщо клуб переїде в інше місто, то він вже на другий день візьме квиток і поїде туди.

"Так, Канкава теж грузин і він вже повернувся. Але він живе в Дніпропетровську, де спокійно. Якщо клуб переїде в інше місто, про що і йдеться, я на другий же день візьму квиток і поїду туди", - цитує півзахисника tribuna.com.

"Я кожен день розмовляю з керівництвом клубу. Я їм сказав, що, якщо команда переїде в інше місто, я приїду туди без проблем. А зараз я не можу зробити це, тому що не хочу ризикувати", - підкреслив Таргамадзе.