Українська правда

Коньков: "Добра пам'ять про Андрія Гусина назавжди залишиться в наших серцях"

Сергей Шемшученко — 17 вересня 2014, 17:47

Андрій Гусин був футболістом світового класу, справжньою легендою київського Динамо і національної збірної України, улюбленцем уболівальників по всій країні.

Про це заявив президент ФФУ Анатолій Коньков, який від імені всієї Федерації футболу висловив співчуття у зв'язку зі смертю українського півзахисника, який трагічно загинув у аварії на автодромі Чайка.

"Від імені федерації футболу України та від себе особисто висловлюю щирі співчуття з приводу передчасної загибелі видатного українського футболіста Андрія Гусина", - цитує Конькова Чемпионат.

"З великим сумом сприйняв цю трагічну звістку. Андрій був футболістом світового класу, справжньою легендою київського ​Динамо і національної збірної України, улюбленцем уболівальників по всій країні", - сказав Коньков.

За його словами, добра пам'ять про Андрія Гусина назавжди залишиться в сердцях футбольної громадськості.

"Щирий, справжній і веселий - таким він навіки залишиться в нашій пам'яті. Вся футбольна громадськість України розділяє невимовне горе, що спіткало рідних і близьких", - повідомив Коньков.

"Добра пам'ять про Андрія Гусина назавжди залишиться в наших серцях", - йдеться в заяві президента ФФУ.

Нагадаємо, колишній півзахисник збірної України, який провів за національну команду 71 матч, у віці 41 року 17 вересня розбився на мотоциклі на автодромі Чайка в Києві.