Головне

Ліга Європи. 1-й тур. Дніпро - Інтер 0:1. Невдалий старт Маркевича

19.09.2014 01:18 927 0
Ліга Європи. 1-й тур. Дніпро - Інтер 0:1. Невдалий старт Маркевича

Дніпропетровський Дніпро з мінімальної поразки стартував у груповому етапі Ліги Європи. У досить рівному протистоянні з Інтером підопічні Маркевича не витримали психологічного навантаження, залишились у меншості, і, як наслідок, програли.

Після стартового свистка дніпряни відразу ж показали своєму іменитому супернику, що анітрохи його не бояться. Дальній удар Коноплянки в ближній кут вже на другій хвилині змусив без "розкачки" вступати в гру воротаря Інтера. Дніпро на старті намагався грати першим номером, проте вже хвилини до 20-ї італійці вирівняли гру.

Загалом, перша половина не видалась багатою на події. Команди багато тримали м'яч в центрі поля, а з моментів біля воріт можна лише згадати удари головою Дугласа і Кузмановича ближче до завершення першої 45-хвилинки.

На другий тайм Інтер вийшов у статусі команди, яка веде гру, і вже за 10 хвилин мав реальний шанс на взяття воріт. Однак, український воротар Денис Бойко продемонстрував вищий пілотаж, відбивши спочатку удар Д'Амброзіо метрів з 10-ти, а потім ще й витягнувши добивання Ікарді практично в притул.

І ось після цього у дніпрян почали здавати нерви, що і призвело до вилучення Руслана Ротаня. На 60-й хвилині капітан Дніпра заробив першу жовту картку за грубий підкат, а вже за вісім хвилин був вилучений за надмірні емоції після порушення на Гуаріні.

Залишившись у меншості, Дніпро намагався грати від оборони, однак втримати хоча б нічию у підопічних Маркевича на вийшло. На 71-й хвилині Д'Амброзіо в штрафному продерся через двох захисників і відправив у сітку воріт Бойка переможний м'яч для своєї команди.

У Дніпра залишалось трохи більше половини тайму для того, щоб відігратись, але сил і можливостей для цього у команди вже не було. У підсумку - перемога італійців, як то кажуть, "на класі".

Коментарі ()