Головне

ФК Геліос погрожує не вийти матч Першої ліги через упереджене суддівство

17.09.2014 20:46 338 0

ФК Геоліс звернувся до всієї футбольної громадськості України, керівних футбольних органів країни, а також уболівальників і журналістів.

Відповідний лист був опублікований на офіційному сайті харківського клубу.

"Протягом трьох останніх домашніх матчів нашої команди вона стикається не те що з незадовільним суддівством, а з арбітражем, який не витримує жодної критики. Так було у кубковому матчі із запорізьким Металургом, судив який Володимир Новохатній, так було у поєдинку з МФК Миколаїв, коли судив Денис Шурман, і так сталося у недільній грі з ФК Полтава, яку судив Ігор Пасхал.

...Виходить, через арбітрів у нас має повністю зникнути будь-яке бажання займатися футболом? Зараз можна публічно заявити, що на знак протесту Геліос не поїде на наступну гру першості. Але, скажіть, кому від цього буде легше?

...Дуже хочеться отримати від футбольних властей країни відповідь на питання: що ж все-таки нам робити надалі, щоб арбітри судили нас неупереджено? Може, варто зовсім знятися з першості країни? Але навряд чи від втрати ще однієї самобутньої команди виграє наш український футбол", - йдеться у заяві.

Коментарі ()