Головне

Ротань: "Я підвів команду, тому прошу вибачення у клубу та вболівальників"

19.09.2014 01:05 452 0

Інтер - це типова італійська команда, яка демонструє тактично грамотний футбол, не даючи грати супернику.

Про це в ефірі "Профутболу на 2+2". заявив півзахисник Дніпра Руслан Ротань, який прокоментував своє вилучення і поразку команди у матчі з Інтером.

"З боку футболіста була симуляція і суддя просто не розібрався в цьому епізоді. Підбігли гравці Інтера і почали показувати кров, яка ще з першого тайму у нього залишилася. Втім, мене це всеодно не красить. Я підвів команду і прошу вибачення у клубу та вболівальників", - зазначив він.

"Дуже хотілося сьогодні добре зіграти з Інтером, але моє вилучення стало ключовим моментом матчу. Після цьго ми пропустили, втративши шанси на позитивний результат", - зауважив Ротань.

Вилучення Руслана також прокоментував захисник Інтера Неманья Відич, який розмовляв з Романом Зозулею.

"Зозуля говорив з Відічем, так той сказав "якби це була Англія, то суддя за таке б тут навіть не свиснув". Але повторюся -  я підвів команду,тому результат виявився для нас у підсумку негативним", - зауважив він.

"Інтер - типова італійська команда, яка демонструє тактично грамотний футбол, грає дуже щільно. Такі команди заважають грати у футбол. Ми це знали, але різні епізоди бувають, тому ключовим моментом в сьогоднішньому матчі я вважаю своє вилучення.

Нашим завданням було не програти середину поля. Я вважаю, що це правильно, так як вся гра Інтера будується через центр поля, на триманні м'яча і на ударах з дальньої дистанції", - підкреслив Ротань.

Нагадаємо, Дніпро у першому турі групового етапу Ліги Європи поступився міланському Інтеру з рахунком 0:1.

Коментарі ()