Головне

Рибалка: "На другий тайм вийшли більш впевненими і довели результат до перемоги"

19.09.2014 01:30 462 0

Для Динамо матч 1-го туру групового етапу Ліги Європи з Ріу Аве був нелегким.

Про це після перемоги над португальським клубом в ефірі "Профутболу на 2+2" заявив півзахисник київської команди Сергій Рибалка.

"Можливо через рахунок 3:0 з боку здалося, що гра була легкою, але поле ви самі бачили. Можна сказати, що якість газону була не дуже. Другий тайм проти вітру грали, важко було", - зазначив він.

"Це добре, що у першому таймі забили два м'ячі, адже після перерви вже легше було грати. На другий тайм вийшли більш впевненими і довели результат до перемоги", - зауважив Рибалка.

За словами хавбека Динамо, перш за все, треба налаштовуватися на боротьбу та вигравати її.

"Головне перемога. Ми коли приїхали і побачили поле, то сказали собі не звертати на це увагу і налаштовуватися перш за все на боротьбу, яку потрібно було виграти. З цим завданням ми впоралися і добилися позитивного результату", - заявив футболіст.

"Ми грали перший тайм за вітром, тому робили ставку на дальні удари, бачите, влучили добре два рази і забили", - підкреслив Рибалка.

Нагадаємо, у першому турі групового етапу Лігі Європи Динамо на виїзді здобуло впевнену перемогу з рахунком 3:0 над Ріу Аве.

Коментарі ()