Головне

Ребров: "Сьогодні нам вдалося реалізувати свої моменти"

19.09.2014 01:45 412 0

Впевнена перемога Динамо над Ріу Аве повинна додати впевненості футболістам київського клубу на наступні матчі.

Про це після перемоги над португальським клубом в ефірі "Профутболу на 2+2" заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров.

"Нашій команді сьогодні вдалося реалізувати свої моменти. Так, у нас були проблеми в обороні, але добре, що ми зіграли на нуль. Це повинно додати впевненості хлопцям на наступні ігри", - зазначив він.

"У нас на кожен матч настанова відбирати м'яч при втраті, сьогодні це виходило краще. Я думаю, що хлопцям самим подобається відбирати м'яч у штрафний, тому що з'являється простір, з'являються моменти", - сказав Ребров.

Головний тренер Динамо також прокоментував травму Шовковського, якого в останній момент у воротах змінив Рибка.

"На жаль, під час розминки Саша відчув біль у литковому м'язі, тому вийти на гру не зміг. Які можуть бути прогнози? Завтра зроблять МРТ і подивимося прогноз, зараз складно щось говорити", - заявив Ребров.

"Ця гра була важлива для нас і добре, що ми виграли її з таким рахунком. Комусь здається, що це було дуже легко, а на мою думку суперник створив достатньо моментів. Матч був цікавим, і, повірте, він був важким", - запевнив наставник київського клубу. 

Не оминув увагою фахівець і дебют в єврокубках Микити Бурди.

"Його нескладно було готувати до дебюту в єврокубках. Потрібно було підібрати правильні слова. щоб він був готовий психологічно, адже фізично Бурда готовий. Він це доводить в іграх за дубль. Добре показав він себе і у матчі за Кубок України", - зазначив він.

"Я завжди говорив, у нас є хороша молодь, і дай Бог, щоб вона скористалася тим шансом, який їм зараз надають", - підкреслив Ребров.

Нагадаємо, у першому турі групового етапу Лігі Європи Динамо на виїзді здобуло впевнену перемогу з рахунком 3:0 над Ріу Аве.

Коментарі ()