Головне

Грозний: "Чорноморець - дуже організована команда"

19.09.2014 15:26 459 0

Одеський Чорноморець є одним із лідером українського футболу.

Про це в інтерв'ю клубній прес-службі Говерли заявив головний тренер ужгородського клубу В'ячеслав Грозний.

"На мій погляд, Чорноморець є одним із лідером українського футболу. Уже кілька сезонів поспіль одеська команда входить до п’ятірки лідерів. З приходом на тренерський місток Романа Григорчука Чорноморець добре виступив у єврокубкак у минуломі сезоні", - заявив він.

"В цьому чемпіонаті кілька гравців залишили розташування одеського клубу, натомість прийшли нові виконавці. До прикладу, прийшли такі кваліфіковані футболісти: Фомін, Шиндер, Назаренко, Гречишкін.  В минулому сезоні ми зіграли два хороші на мій погляд матчі з Чорноморцем. В Одесі поступилися, ведучи в рахунку – 1:2, а вдома зіграли внічию – 1:1", - нагадав фахівець.

Грозний також зазначив, що Чорноморець - дуже організована команда.

"Зазначу також, що Чорноморець - дуже організована команда, гравці, якої володіють високою індивідуальною майстерністю. Важко боротися проти такої команди. Безумовно, вважаю Чорноморець фаворитом зустрічі, незважаючи на те, що граємо в рідних стінах", - зауважив Грозний.

"Для того, щоб гідно зіграти проти одеситів команда має чітко виконувати й дотримуватися плану на гру й витискати максимум із кожного моменту.  Тож будемо боротися, а заодно перевіримо свої сили на фоні такого потужного суперника як Чорноморець", - сказав наставник Говерли.

Грозний також додав, що важливою складовою для Говерли у матчі проти "моряків" буде підтримка уболівальників.

"Важливим для нас у матчі буде й підтримка  уболівальників. Дуже хочемо відчути нашого "12 гравця", це додасть мотивації футболістам у цьому непростому двобої", - підкреслив тренер ужгородського клубу.

Коментарі ()