Головне

Прем'єр-ліга. 7 тур. Динамо - Волинь 4:1. Побиття "хрестоносців" у Києві

22.09.2014 22:00 795 0
Прем'єр-ліга. 7 тур. Динамо - Волинь 4:1. Побиття "хрестоносців" у Києві

Київське Динамо зупинило двоматчеву переможну серію луцької Волині у матчі 7-го туру української Прем'єр-ліги. Якщо не рахувати розгромну поразку від Карпат, то в кожному матчі футболісти луцького клубу давали серйозну відсіч суперникам, але страждали через відсутність реалізації. Така ж проблема спідкала підочних Кварцяного і у матчі проти київського клубу.

Господарі поля з перших хвилин матчу захопили ініціативу, однак до моментів справа дійшла не одразу. Фактично вже першу свою нагоду підопічні Реброва матеріалізували у забитий м'яч: Ярмоленко після обіграшу з Беланада більярдним ударом поклав м'яч у правий кут воріт Неділька, який явно не очікував на постріл. Після голу кияни додали ще більше, по гарній нагоді забити мали Беланда та Сидорчук, однак обом у завершальній стадії не вистачило влучності.

У свою чергу Волинь на полі попереду помітно не було. На 35-й хвилині знову зіграв трикутник Беланда, Ярмоленко, Ленс, втім, не обійшлося тут і без помилки захисників луцького клубу. Розрізний пас партнера вивів Ярмоленка 1 на 1 з Недільком, Андрій вирішив віддати на Ленса, який підключився лівим флангом - нідерландец подарунком скористався і подвоїв перевагу своєї команди. На 42-й хвилині дубль міг робити і сам Ярмоленко, однак вінгер Динамо з декількох метрів не влучив у ворота після флангової передачі Віди. Гості за цей час так нічого і створили, у підсумку команди за рахунку 2:0 пішли на перерву.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Кварцяний підсилив атаку нігерійським півзахисником Бабатунде, однак особливих проблем легіонер "хрестоносців" не створив. На 13-й хвилині другого тайму черговий момент не використав Ярмоленко, який після розрізної передачі Кравця пробив точно в Неділька. Втім, вже через три хвилини голкіпер Волині вже не зміг врятувати свою команду після філігранного удару Андрія у дальну дев'ятку - 3:0.

Після третього забитого м'яча футболісти Динамо трохи розслабилися, цим Волинь і скористалася. Рибка врятував свою команду після удару з вбивчої позиції від Бабатунде. М'яч пішов на кутовий, після якого Волинь і скоротила відставання - відзначився Жунич, який виявився спритнішим всіх на другому поверсі карного Динамо. На жаль, для вболівальників Волині, на більше луцький клуб не вистачило.

Динамо за 5 хвилин до фінального свистка знову повело з різницею у три м'ячі, після того як широка атака підопічних Реброва завершилася влучним ударом Калитвинцева, якому асистував Ленс. Рахунок матчу міг бути і зовсім непристойним, якби сам нідерландський футболіст зміг реалізувати два виходи 1 на 1 з Недільком - голкіпер Волині у цих моментах був на висоті.

У підсумку матч так і завершився за рахунком 4:1. Ця перемога дозволила киянам ще ближче наблизитися до лідера чемпіонату (наразі - це Шахтар), який днем раніше поступився луганській Зорі.

Коментарі ()