Головне

Прем'єр-ліга. 7 тур. Дніпро - Олімпік 5:0. Після розгрому - у лідери

22.09.2014 23:17 849 0
Прем'єр-ліга. 7 тур. Дніпро - Олімпік 5:0. Після розгрому - у лідери

Дніпро сповна скористався осічкою донецького Шахтаря, який напередодні програв луганській Зорі, та вийшов у лідери чемпіонату України. Дніпропетровська команда перед рідною публікою впевнено розгромила донецький Олімпік, який несподівано піднявся аж на четверту сходинку турнірної таблиці перед звітним туром.

Так уже виходить, що якщо Олімпік і програє у Прем'єр-лізі, то тільки з розгромним рахунком. Так було у поєдинках з Чорноморцем (0:4) та Шахтарем (0:5). Так сталося і сьогодні. Після перемоги у донецькому дербі над Металургом у попередньому турі, Олімпік отримав п'ять голів на Дніпро-Арені. І виходить так, що команда, яка займає п'яте місце у таблиці, за сім турів пропустила 16 м'ячів.

Щодо самої зустрічі, то тут багато що вирішив швидкий гол Селезньова. Динамо свого часу не забило на стартових хвилинах, а потім билося в оборону Олімпіка 90 хвилин, і у підсумку виграти так і не змогло. М'яч Євгена змусив донеччан нервувати. А коли вони нервують, то забити у них не виходить. Дніпро ж навпаки, заспокоївся та почав грати у своє задоволення.

В Олімпіка за весь матч можна пригадати лише два моменти наприкінці другого тайму. Спочатку гравці швидко без свистка розіграли штрафний на фланзі, і Бойко змушений був вступати у гру. А навіс, який послідував після цього моменту, прийняла на себе стійка. І все! Більше моментів у гостей не було, тому результат можна сприймати адекватно. Можливо, лне заслуговував аж на п'ять пропущених м'ячів.

На початку другого тайму Олімпік швидким голом добив Бруно Гама. А останні п'ятнадцять хвилин команда взагалі провалила. Автогол Ситніка та дубль Калінича, який з'явився з лави запасних, довели справу до розгрому. 5:0, і Дніпро йде на перерву у чемпіонаті лідером. Тепер підопічні Мирона Маркевича можуть сконцентруватися на Кубку країни та матчі Ліги Європи із Сент-Етьєном.

Коментарі ()