Головне

Кварцяний: "Динамо створило багато моментів, показало високу реалізацію"

22.09.2014 22:25 377 0

Київське Динамо під керівництвом Сергія Реброва демонструє сучасний напрямок футболу.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер Волині Віталій Кварцяний, який прокоментував поразку своєї команди з рахунком 1:4.

"Динамо під керівництвом Реброва демонструє не просто швидкий, а реактивний відбір м'яча, і нам в цих умовах було сьогодні дуже складно грати. Ребров реалізовує сучасний напрямок футболу - це те, чого мені зробити не вдається, у нас повільна середня лінія, наші півзахисники часто просто бояться грати", - зазначив він.

"А київське Динамо зараз виглядає дійсно дуже добре! Цілий тиждень ми хлопців готували до сьогоднішньої гри методично, показували і розповідали сильні сторони Динамо. Але говорити - легко, а реалізовувати - складно. Багато наших футболістів грають повільно - одні повільно думають, інші повільно рухаються", - зауважив Кварцяний.

Наставник Волині також запевнив, що київський клуб розвивається у правильному напрямку.

"Мені приємно, що київське Динамо розвивається правильно. Це моя оцінка з боку. Але порівнювати тренерів я не хочу. Ребров - своя величина для Динамо, Блохін - своя. Згадайте, хто такий Блохін для цього клубу! Його не можна більше чіпати, це несолідно. Ось таке прохання від мене як від вболівальника волинського футболу", - заявив фахівець.

"Так я гру київського Динамо приблизно і уявляв. Наш суперник створив багато моментів, показав високу реалізацію. Наші ж футболісти зіграли по-різному. Наприклад, Сімінін непогано проявив себе проти Ленса. Було б здорово, якби всі його підтримали. Різниця в майстерності у Сімініна і Ленса - велика, але наш футболіст, принаймні, не випав з гри.

А ось Немчанінов з гри випав - його опонент, Ярмоленко, зумів реалізувати всі свої козирі, забив два м'ячі. Так що наш футболіст в даному випадку свою задачу не виконав", - додав він.

Кварцяний не приховував, що Динамо могло забити у ворота Волині більше, ніж 4 м'ячі.

"Динамо сьогодні забило те, що могло, але і ще 5-6 голів не забило, я цього не приховую. Ми сьогодні протистояли дуже сильній машині, яка розвивається. І, повторюся, нам ще пощастило сьогодні, що ми поступилися з таким рахунком - могли і вісім голів пропустити, так я своїм підопічним по ходу зустрічі і говорив", - сказав тренер луцького клубу.

"Ми нічого не змогли сьогодні зробити, Динамо було сильніше, агресивніше. Наш суперник рухається туди, куди рухається сучасний футбол. Динамівці не тримають м'яч, а швидко грають довгими передачами. Динамо показало нам сьогодні, як реалізовується сучасний напрям у футболі.

Нас чекає низка складних матчів, треба з нуля починати. Але нам не звикати, ми і в минулому році програвали, проводили невдалі гри. Так що на матч із Шахтарем налаштуємося. Будемо намагатися добре вивчити отриманий сьогодні урок і в поєдинку з "гірниками" бути більш агресивними", - наводить слова Кварцяного dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()