Головне

Курченко відмовився від боротьби за золото чемпіонату України

24.09.2014 10:57 718 0

Харківський Металіст буде боротися за 2-3 місця в чемпіонаті України.

Про це в інтерв`ю РБК заявив президент Металіста Сергій Курченко.

"Коли я купив Металіст, клуб був на четвертому місці в національному чемпіонаті, в перший рік він зайняв друге місце і вийшов в групу Ліги чемпіонів, в останній сезон він на третьому місці, але з дуже маленьким відривом від другого.

У нас плани залишатися між 2-м і 3-м місцем. Скорочення бюджету, можливо, і будуть, але незначні. Плюс буде більший акцент на соціальну складову. У Металіста є дитяча футбольна академія, найбільша в Україні. Мені здається, що коли в країні відбуваються такі ситуації, дитячий футбол буде актуальніший, ніж якийсь новий бразилець, куплений за 30 млн євро, - розповів Курченко.

Також Курченко вважає, що Металіст зараз знаходиться в повній безпеці.

"Витрати Металіста - десятки мільйонів доларів на рік. Металіст точно в повній безпеці, тому що навряд чи в Україні є бажаючі віддавати мільйони доларів в місяць Металісту, - розповів Курченко.

Нагадаємо, що під арештом знаходяться активи Металіста, клубної бази та стадіону клубу.

У сезоні 2014/2015 Металіст після семи турів набрав вісім очок і посідає лише десяте місце в турнірній таблиці. Окрім того в міжсезоння були продані лідери команди Соса, Крістальдо, Азеведо, Бланко, Марлос та Гомес, а ще раніше Тайсон з Девичем. Усі ці продажи були здійснені при призенті Курченку.

Коментарі ()