Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Волинь - Дніпро 1:0. Перший тайм за Кварцяним

27.09.2014 17:15 652 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Волинь - Дніпро 1:0. Перший тайм за Кварцяним

У першому матчі 1//8 фіналу Кубка України луцька Волинь з рахунком 1:0 здолала дніпропетровський Дніпро. Видовищного матчу не вийшло, як і не вийшло бажаного результату для Мирона Маркевича, котрий сподівався у Луцьку хоча б на нічию. За весь поєдинок обидві команди і з десяток разів не влучили у площину воріт на двох. При цьому головний суддя гри пан Арановський показав дев`ять жовтих карток.

На полі було багато боротьби, дрібних фолів та навіть гол рукою від Калінича, який скасував боковий суддя, узрівши махінацію хорвата. Тим не менше забила Волинь в цій грі з пенальті. На 36-ій хвилині Матей на куту воротарського майданчика перечепився через Федецького і впав, а рефері не вагаючись вказав на 11 метрів. З позначки Бікфалві пробив сильно і під поперечку воріт і без шансів для Лаштувки. Зрівняти рахунок в першому таймі Дніпро моментів не мав.

У заключні 45 хвилин Маркевич перебудував команду в атаці і випустив в напад Зозулю замість непомітного Політила. Хоча такий хід наставника Дніпра не особливо змінив малюнок гри. Мотиватор Волині з тренерської лавки - Віталій Кварцяний розбірливо, а іноді за допомогою кріпкого словця змушував волинську команду грати у свій футбол. Стандарти від Ротаня у штрафну та подачі з флангів навряд чи могли здивувати господарів. Кілька разів небезпечно пробивав Селезньов, але усі рази вище воріт.

По-справжньому роботи в цій зустрічі не мали лише воротарі. Обидві команди поклали багато сил на фізичну боротьбу і вийшла справжня кубкова гра. Під завершення матчу Дніпро все-таки мав кілька моментів, щоб зрівняти рахунок, але Ротань не влучив у ворота, пробиваючи з гострого кута, а на 89-ій хвилині круглий у штрафній Волині зачепив руку Приндети, але цього не помітив Арановський. Хоча цей момент міг і не заслуговувати уваги судді.

Отже, Кварцяний виграв перший матч кубкової дуелі в Маркевича і західноукраїнське дербі тренерів продовжиться за два тижні.

Коментарі ()