Українська правда

Дуглас Коста: "Головне - добре підготуватися і показати у вівторок гідний футбол"

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2014, 20:24

Результат матчу Порту - БАТЕ (6:0) не злякав футболістів донецького Шахтаря, яким належить у вівторок в рамках групового етапу ЛЧ зіграти проти португальського гранда.

Про це заявив півзахисник донецького клубу Дуглас Коста, який розповів про свої очікування від майбутнього матчу з Порту.

"Наші команди дуже схожі багато в чому. У тому числі й в футболі, який ми демонструємо. Це змушує нас зайвий раз насторожитися і готуватися до цієї зустрічі уважніше", - зазначив він.

"Ми провели не так багато матчів на Арені Львів. Але можу сказати, що поле нам подобається. Стадіон хороший! Граємо ми на ньому досить упевнено", - сказав футболіст.

За словами Кости, результат матчу Порту - БАТЕ "гірників" не зляквав.

"Матч Порту з БАТЕ? Звичайно, ту гру ми переглядали. Але той результат нас не лякає ні в якому разі! Швидше, підказує, що буде нелегко і розслаблятися нам ні в якому разі не можна", - сказав Коста.

"Боятися не потрібно ніколи. Головне - добре підготуватися і показати у вівторок гідний футбол", - наводить слова футболіста прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, що матч другого туру Ліги Чемпіонів Шахтар - Порту відбудеться 30 вересня у Львові на стадіоні Арена Львів. Початок матчу о 21:45.