Головне

Головний тренер Порту: "Ми добре вивчали Шахтар, вже знаємо багато речей про них"

29.09.2014 23:23 457 0

Шахтар та Порту добре вивчили один одного, оскільки вже зустрічалися між собою.

Про це заявив головний тренер порту Хулен Лупегеті, який  розповів про свої очікування від майбутнього матчу з Шахтарем.

"Логічно, що Шахтар знає Порту, оскільки ці команди вже зустрічалися. Ми теж більш-менш знаємо Шахтар, вивчали їх стиль гри. Подивимося, який матч нам вдасться провести завтра", - зазначив він.

"Ми сильна команда. Ліга чемпіонів не той тип матчів, до якого відносяться так: зіграли, щоб зіграти. Найголовніше - завжди боротися до кінця, щоб домогтися перемоги. Ми добре вивчали Шахтар, вже знаємо багато речей про них, тому зараз найголовніше - показати хороший футбол на полі", - зауважив Лупегеті.

На думку головного тренера Порту, та обставина, що Шахтар змушений проводити домашній матч Ліги чемпіонів за тисячу кілометрів від свого міста, ніяк не вплине на команду-суперницю.

"Я сьогодні оглядав місто, Арену Львів, людей і побачив, як прийняли тут Шахтар. Вважаю, що це не стане проблемою для команди Мірчи Луческу і гра буде досить цікавою. Стадіон і поле в гарному стані, тому не думаю, що на Шахтарі якось відіб'ється цей факт", - зазначив тренер португалського клубу.

Фахівець також повідомив, що команда не боялася летіти в Україну.

"Усе абсолютно спокійно. Ми не боялися і навіть не роздумували. Нам потрібно було летіти - ми це зробили. Можемо подивитися у вікно і побачити: все добре. Усе спокійно. Прекрасний день. Красиво!", - наводить слова Лупегеті прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()