Українська правда

КДК ФФУ дискваліфікував в.о. головного тренера Ниви і старшого тренера Іллічівця

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2014, 17:12

У п’ятницю, 3 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв декілька рішень.

Як пише сайт ФФУ, зокрема, КДК розглянув заяву Комітету арбітрів ФФУ (лист від 30 вересня 2014 року № 96) щодо незабезпечення ФК Геліос (Харків) безпеки бригади арбітрів у перерві матчі із клубом Зірка (Кіровоград), який відбувся 27 вересня 2014 року.

З урахуванням всіх обставин справи, було прийнято рішення накласти штраф у розмірі 10 тисяч гривень на харківський клуб.

Один матч дискваліфікації отримав в.о. головного тренера тернопільської Ниви Б. Самардак, вилучений з меж технічної зони площі у матчі 9-го туру чемпіонату першої ліги із охтирським Нафтовиком, який проходив 21 вересня 2014 року. Крім того, на керманича Ниви накладено штраф у розмірі 1,5 тисячі гривень.

На один матч відсторонено старшого тренера маріупольського Іллічівця Олександра Волкова, вилученого з технічної площі під час матчу 6-го туру чемпіонату U-19 із луганською Зорею, який відбувся 24 вересня 2014 року (тренер вже відбув дискваліфікацію).