Головне

Євро-2015 (U-21). Німеччина - Україна 2:0. Без варіантів

14.10.2014 15:42 605 0
Євро-2015 (U-21). Німеччина - Україна 2:0. Без варіантів

Молодіжна збірна України прогнозовано залишилася без фінальної частини Євро-2015. Після поразки 0:3 у домашньому матчі в Черкасах, на виїзді команда Ковальця не зробила нічого, щоб навіть спробувати відігратися. Як наслідок, два пропущені голи на останніх хвилинах, і підсумкові гіркі 0:5 за сумою двох матчів.

Відверто кажучи, по сьогоднішній гру українців склалося враження, що вони вже навіть і не сподівалися на бодай щось. В грі, у якій потрібно було йти на штурм воріт суперника, українська молодіжка діяла на контратаках, а в кінцівці, взагалі, з останніх сил намагалася зіграти хоча б на нічию.

Але і тут нашій обороні не вистачило сили втримати німецьких однолітків, які перший тайм відіграли у "лайт" режимі, а в другому почали додавати в активності, щоб порадувати своїх уболівальників забитими м'ячами.

І буквально за останні дві хвилини гри у підопічних Хорста Хрубеша двічі вийшло пробити Шевченка, який до цього разів з п'ять виручав свої команду там, де, здавалося, це не можливо. Однак, провали в обороні були покарані спочатку Фолландом, а потім і автором гольової передачі при першому взятті воріт - Біттенкуртом.

У підсумку, німці і публіку порадували, і впевнену перемогу здобули, а головне - вийшли до фінальної частини Євро. Щодо української молодіжки, то тут крім серйозних ігрових проблем, схоже, існують ще й психологічні, з якими у фінальній частині континентальної першості робити немає чого.

Коментарі ()