Головне

Прем'єр-ліга. 9 тур. Говерла - Динамо 0:4. Ребров ставить на коліна команду Грозного

18.10.2014 21:53 818 0
Прем'єр-ліга. 9 тур. Говерла - Динамо 0:4. Ребров ставить на коліна команду Грозного

У 9-му турі Прем`єр-ліги київське Динамо в Ужгороді доволі легко переграло Говерлу з рахунком 4:0. Команда В`ячеслава Грозного не зуміла створити конкуренцію динамівцям, програвши в усіх компонентах гри. Можливо, тому причина заборона киян задіяти вісім гравців Динамо в цій зустрічі, які грають в Ужгороді в оренді.

Гості відкрили рахунок  швидко і легко. На 12 хвилині після пасу Сидорчука Кравець забивав з кількох метрів у порожні ворота. Гравці Говерли не встигали за швидкими атаками флангами від Ленса та Сидорчука, та за ходом думки Беланда та Ярмоленка. Ближче до завершення першого тайму вже сам Сидорчук забиває другий гол у ворота господарів. В ужгородців моментів біля воріт Шовковського не було. Запам`яталися лише два удари від Шацьких та Степанюка, які відбив воротар Динамо.

На початку другого таймі Динамо знову забиває гол. Цього разу після "стіночки" з Ярмоленком відзначився Ленс. Після 0:3 стало зрозуміло, що гра зроблена. Ще хвилин з 20 гравці Говерли помучалися, а потім пішов нудний футбол і перекочування м`яча. До закічнення матчу на увагу заслуговують два моменти.

У першому моменті порушив толерантну гру обох команд Ленс, який штовхнув в плече Глушицького, котрий впав на газон і почав триматися за обличчя. У результаті сутички ледве не постраждав Сидорчук, якого авторитетно вичитував Шацьких. Але до бійки справа не дійшла. Ленс отримав картку і на тому розійшлися.

Вже на 80 хвилині знову змінився рахунок в матчі і вже остаточно. Акакпо у карному майданчику потягнув за руку Ярмоленка і суддя справедливо ставить на 11 метрів. А вирок чітко виконав Гусєв, який розвів м`яч і Бабенка по кутам. При Реброві Динамо знову показує 100% результат, а найбільше радує сама гра, що нарешті має якусь думку і вимальовується обличчя команди. Говерла ж в силу різних причин нині не кокурент команді Сергія Реброва, що покращує гру з кожним матчем.

Коментарі ()