Головне

Прем'єр-ліга. 9 тур. Дніпро - Чорноморець 2:1. Вольова перемога дніпропетровців

19.10.2014 21:40 1150 0
Прем'єр-ліга. 9 тур. Дніпро - Чорноморець 2:1. Вольова перемога дніпропетровців

Матчі між цими командами зазвичай виходять дуже напруженими, тому що обидва колективи борються за найвищі місця. Втім, якщо Дніпро продовжує показувати стабільний результат, то про одеський клуб у цьому сезоні таке сказати не можна. Остання перемога підопічних Григорчука датована 8 серпня, тоді Чорноморець мінімально переміг Волинь. Надалі команда не здобула жодної перемоги, не вийшло вивезти бодай один заліковий бал і у сьогоднішньому матчі з Дніпром.

Хоча починалося для гостей все дуже добре. Попри перевагу Дніпра у дебюті матчу відкрили рахунок саме "моряки" : на 20-й хвилині тайму після точної передачі Гая фатальний удар по воротам Бойка завдав Бобко. Раділи гості до 37-ї хвилини - Дніпро продовжував насідати на ворота Паста і це таки метеріалізувалося у забитий гол від Ніколи Калінича. Це Коноплянка після помилки захисника продерся лівим флангом, виконав точну передачу на Ротаня, Руслан дотепно в дотик відіграв на хорвата, який у падінні прошив Паста. Після цього голу Чорноморець зовсім притулився до власних воріт, але забити 2-й гол до перерви підопічним Маркевича у ворота суперника не вдалося. У підсумку 1:1 після першої половини матчу.

У перерві обидва наставники вирішили не робити змін у складі. Другу 45-хвилинку одесити почали активно, але перший гострий момент створили дніпропетровці, коли Ротань філігранним пасом вивів 1 на 1 з Пастом Калінича, на цей раз хорватському форварду не вистачило кількох сантиметрів. На 50-й хвилині непогану нагоду мав Бруно Гама, однак португалець також з вигідної позиції пробив поруч зі стійкою. Дніпро у підсумку швидко прибрав ініціативу до свої ніг і на 67-й хвилині забив другий м'яч: подачу з кута поля від Коноплянки вдало замкнув Калінич, який оформив дубль. 

Дніпро і надалі продовжував володіти перевагою, могли у ворота Паста залетіти ще 2-3 м'ячі, але то Паст показував дива майстерності, то захисники надійно діяли. А ось попереду в одеситів з середини другого тайму особливо нічого не виходило. Можна звісно згадати потужний удар низом від Аржанова, але на добиванні нікого з його партнерів не виявилося.

Григорчук вирішив це виправити, випустивши на поле Назаренка та Шиндера, однак зробив це головний тренер гостей дуже запізно, у підсумку одеситам банально не вистачило свіжості і часу.Як результат, вольова, але закономірна перемога підопічних Маркевича, яка залишила Дніпро на першому місці турнірної таблиці УПЛ. Чорноморцю лише залишається побажати успіху в наступних матчах і знайти таки свою гру.

Коментарі ()