Українська правда

Грозний: "У матчі з Динамо нам втрачати нічого"

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2014, 19:34

Ужгородській Говерлі нічого втрачати у матчі з Динамо.

Про це заявив головний тренер Говерли В'ячеслав Грозний, який відповів на запитання Сегодня перед домашнім матчем його команди з Динамо.

"Коваль у матчі проти Динамо не зіграє. За умовами оренди - ні. І це - право киян. Нам ще потрібно сказати спасибі Динамо, Шахтарю, що вони віддають нам гравців в оренду і платять їм зарплатню", - зазначив він.

"Більше турбує інше: чи повернеться до гри з Динамо з Африки наш основний захисник Акакпо, який напередодні в день свого народження приніс Того перемогу над Угандою", - повідомив Грозний.

За його словами, нехай Коваль у матчах з Шахтарем та Дніпром відстоїть на нуль.

"Нехай він в матчі з Шахтарем відстоїть на нуль, з Дніпром, якщо хоче згодом повернути собі місце №1 в Динамо. Треба було відстояти на нуль з Зорею, Металістом, а ми від кожного суперника пропустили по два м'ячі", - поскаржився головний тренер Говерли.

"Букмекери дають тільки 9% на нашу перемогу у матчі з Динамо? А скільки відсотків було на те, що Зоря обіграє Шахтар? Нам втрачати нічого", - підкреслив фахівець.

Раніше стало відомо, що керівництво Говерли може розглядати питання про зняття клубу з чемпіонату через рішення міськради про відчуження земель стадіону Авангард.