Головне

Луческу: "Відчувалося, що після матчу з Динамо деякі гравці ще були на нервах"

17.10.2014 21:30 420 0

Матч 9-го туру УПЛ проти Волині не був для Шахтаря репетицією перед матчем Ліги Чемпіонів з білоруським БАТЕ,

Про це в ефірі телеканалу Футбол-1 завив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу, який прокоментував перемогу своєї команди у матчі з Волинню.

Оманливий рахунок, так як гра була дуже складна. Ми мали перевагу в першому таймі, але Волинь добре оборонялася і проводила хороші контратаки в першому таймі", - зазначив Луческу.

"Напевно, помилка Волині була в тому, що за рахунку 3:2 вони повірили що можуть виграти гру, розкрилися, почали атакувати великими силами, і тоді ми на контратаках використали всю нашу швидкість, нашу техніку і забили все, що можна було забити", - зауважив тренер Шахтаря.

На думку румунського фахівця, матч видався видовищним.

"В цілому, дуже видовищна гра, всім присутнім на стадіоні вона сподобалася Я задоволений результатом. Але ми будемо спілкуватися зі своїми гравцями, деякі з них допустили помилки, тому перед наступними матчами це потрібно виправити", - сказав він.

"Так досвідчені гравці як Кучер, Ракицький, Чигринський допускали технічні помилки, які невластиві цим гравцями", - додав він.

Луческу також запевнив, що матч проти Волині не був репетицією перед матчем ЛЧ з БАТЕ.

"Цей матч не був репетицією перед грою з БАТЕ - це гра чемпіонату, де потрібно було обов'язково здобути три очки. Відчувалося, що після матчу з Динамо деякі гравці ще були на нервах, тому і допустили деякі помилки", - підкреслив Луческу.

Нагадаємо, матч 9-го туру УПЛ Шахтар - Волинь завершився розгромною перемогою "гірників" з рахунком 6:2.

Коментарі ()