Головне

Опорний півзахисник Карпат викликаний до табору збірної Грузії

02.10.2014 15:03 166 0

Опорний півзахисник Карпат Муртаз Даушвілі отримав чергове запрошення до національної збірної Грузії, яка готується провести два матчі відбору до чемпіонату Європи 2016 року. 

У розташування своєї національної команди Муртаз повинен прибути в понеділок, 6-го жовтня.

Тож по завершенні суботнього поєдинку 8-го туру української Прем’єр-ліги Олімпік (Донецьк) – Карпати (Львів) грузинський легіонер "зелено-білих" разом з партнерами до столиці Галичини не повернеться, повідомляє прес-служба Карпат.

Зазначимо, що збірна Грузії спочатку, 11-го жовтня, зіграє гостьовий матч у Глазго проти національної команди Шотландії.

А за три дні, 14-го числа поточного місяця, на кавказців чекає зустріч із збірною Гібралтару, яка буде господарем поля в грі, що відбудеться у португальському місті Фаро.

Гібралтарці змушені приймати гостей у своїх домашніх іграх за межами своєї країни з причини того, що у них немає стадіонів, сертифікованих УЄФА.

Нагадаємо, що збірна Грузії вже зіграла один матч у відборі до Євро-2016. 7-го вересня грузини зазнали поразки з рахунком 1:2 від команди Ірландії в грі, що відбулася у Тбілісі, на стадіоні Динамо імені Бориса Пайчадзе. Муртаз Даушвілі провів на полі усю гру.

Коментарі ()