Головне

Віктор Скрипник може очолити Вердер?

20.10.2014 22:46 637 0

Колишній захисник збірної України і бременського ​​Вердера Віктор Скрипник в майбутньому може очолити "бременських музикантів".

Після принизливої ​​поразки від Баварії (0:6), керівництво Вердера всерйоз задумалося про зміну головного тренера.

Шанси Роберта Дутта зберегти свою посаду оцінюються, як дуже невисокі, чому свідчать і пошуки нового наставника з боку керівництва клубу з Бремена.

За інформацією німецької преси, серед можливих кандидатів присутні імена Хуба Стевенса, Хольгера Станіславськи і Міхаеля Фронтцека.

Незважаючи на те, що Віктора Скрипника немає серед потенційних тренерів "бременських музикантів", його шанси очолити команду найвищі.

Як зазначає Динамомания, посилаючись на припущення головного тренера молодіжної збірної України Сергія Ковальця, Віктор Скрипник без перебільшення є однією з діючих легенд клубу.

Крім восьми років виступів за Вердер, ось вже десять років як українець працює тренером в структурі клубу (в загальній складності перебування - 18 років).

Віктор Скрипник тренував юнацькі команди U15, U18, зараз же він трудиться на чолі другої команди U23, причому його підопічні йдуть на другому місці в Регіональній лізі, забиваючи в середньому три голи за матч.

Коментарі ()