Головне

Директор Арени-Львів сподівається на милосердя УЄФА

21.10.2014 13:25 396 0

Усі випадки агресії на стадіоні "Арена-Львів" є недопустимі і не лише тому, що нас можуть покарати, оштрафувати, ввести санкції. Для Львова стадіон "Арена-Львів" цінний бюджетоутворюючий чинник, - про це сьогодні, 21 жовтня, на прес-конференції присвяченій проблемі запобігання бешкетам футбольних фанів сказав Денис Ринський, директор стадіону "Арена-Львів".

"Я працюю на посаді директора лише 3 місяці. І за час своєї роботи можу прозвітувати про певні результати: проведено ремонт адміністративного корпусу, а також систем безпеки та турнікету. Стадіон на 100% готовий до проведення важливих матчів європейського чи навіть світового рівнів.

Конкретно для Львова стадіон цінний бюджетоутворюючий чинник – вболівальники зупиняються в готелях, відвідують заклади харчування. А тому всі випадки агресії на стадіоні є недопустимі. І не лише тому, що нас можуть покарати, оштрафувати, ввести санкції. Ми можемо втратити для міста величезний потік туристів, а значить і фінансових надходжень," - прокоментував Денис Ринський.

Нагадаємо, що неадекватна поведінка вболівальників на матчі з відбору на Євро-2016 Україна – Македонія, що відбувся 12 жовтня, мала відповідну реакцію з боку Європейського футбольного союзу (УЄФА).

УЄФА зареєструвала такі порушення під час футбольної гри: расистська поведінка, уболівальники на полі, використання піротехніки, лазерних установок, проблеми з самою організацією гри, продаж алкогольних напоїв.

Федерація футболу України вже отримала листа про початок дисциплінарного розслідування. В першій половині листопада 2014 року має бути відповідь про майбутнє "Арени-Львів".

Денис Ринський сподівається, що УЄФА введе лише штрафні санкції щодо стадіону, а не дискваліфікує одну з двох головних арен країни.

Екс-гравець "Дніпра" Джулиано, перехід якого в "Гремио" анонсували як супертрансфер, ризикує вилетіти до кінця сезону і навіть взагалі завершити кар'єру, пише сайтcorreiodopovo.com.br.

Хавбек вже місяць не грає за "Гремио", тому як відчуває хронічні болі в паху. З моменту, коли гравець повернувся у Бразилію, він зіграв в одинадцяти матчах і забив один гол, повідомляє Гал-info.

Коментарі ()