Головне

Ліга Європи. 3 тур. Ольборг - Динамо 3:0. Ляпас пихатим

23.10.2014 18:30 845 0
Ліга Європи. 3 тур. Ольборг - Динамо 3:0. Ляпас пихатим

Команда Сергія Реброва зазнала серйозного удару по своїм амбіціям. Схоже, що Динамо відчуло себе другим після Бога і поплатилося. Очевидно, що данський Ольборг гості недооцінили і збиралися розкатати на раз два. Не вийшло. Абсолютно жахлива гра в захисті від Драговича та Віди, провалений матч у Ленса, Беланда та Кравця.

У свій день народження намагався врятувати матч Ярмоленко. Андрій бив багато разів, але чомусь влучав то у голкіпера Ольборга, то в штангу, а то і повз ворота. До речі, цим результатом Ольборг у першу чергу має завдячувати Ларсену, котрий провів чудовий матч на останньому рубежі.

Незважаючи на стартовий ривок від Динамо гості пропустили швидкий те безглуздий гол вже на 11-й хвилині. Драгович зіграв в захисті бездарно і віддав круглого під удар Енвольдсену, який не схибив і пробив у кут воріт Рибки. Після пропущеного голу підопічні Реброва мали нагоди не тільки зрівняти рахунок, але вийти вперед. Не вийшло.

А ось пропустити Динамо ще один гол встигло ще в першому таймі. Цього разу хвороба Драговича напала на Сілву. Бразилець біля своєї штрафної скинув головою на Хеленіуса і далі вже Томсен забиває у порожні ворота - 2:0. Другий тайм мав бути цікавим, а вийшло навпаки.

Сергій Ребров цього сезону традиційно вгадував із замінами, але цього разу вийшло навпаки. Вихід на поле Велозу замість Рибалки не посилив гру, а Ольборг став більше контролювати гру в центрі поля. Абсолютно непомітний Кравець так і не був замінений. Поведінка ж Ленса, який на заміну йшов пішки, коли його команда програє, має отримати реакцію вже самого Реброва.

У другому таймі на полі ми побачили зовсім інший Ольборг і абсолютно беззубе Динамо. Данці вже не дали гостям розігратися і шансів забити хоча б гол у Динамо майже не було. Знову був момент в Ярмоленка і на цьому все. Не допоміг Динамо і Олег Гусєв, який вийшов на заміну. Команда Реброва не очікувала такої гри від Ольборга і психологічно була зламана, і напевно, це найголовніша причина цієї поразки поряд з помилками захисту команди.

Вже в доданий арбітром час, коли кияни змирилися з рахунком 0:2 і зовсім зіпсував їм настрій Томсен. Данець оформив дубль, пошивши в дурні Віду, який не зумів зіграти на випередження і рахунок став 0:3. Очевидно, що ця поразка має стати для команди Реброва перевіркою на роботу з помилками. У разі ж повторення такої зневаги до суперника Динамо може закінчити свій сезон в єврокубках вже цього року.

Коментарі ()