Головне

Рахаєв: Хотів би сказати, що суддівство сьогодні було незрозумілим

22.10.2014 21:34 787 0

Металіст у поєдинку 3-го туру Ліги Європи проти варшавської Легії не заслуговував на поразку.

Так вважає головний тренер харківського клубу Ігор Рахаєв, про що розповів в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Сьогодні Юссуф дуже слабко відіграв в обороні. Можливо, він з травмою грав, ми цього не знали. Чому так сталося - неясно. По самовіддачі та по грі, думаю, рівна гра була. Ми не заслуговували поразки, думаю", - сказав він.

"Другим таймом задоволений. Але хотів би сказати, що суддівство сьогодні було незрозумілим. Дуже багато порушень було, які трактувалися... Ніколи не обговорював суддівство, це не у моєму стилі. Однак сьогодні суддя багато порушень не свистів. Незрозуміле суддівство було", - додав тренер.

За словами Рахаєва, тренерський штаб розповідав гравцям, що цей матч - чи не останній шанс на продовження боротьби за путівку у плей-офф.

"Розуміли, що це був останній шанс зачепитися за Лігу Європи. На жаль, ці футболісти, які у нас є, це не ті футболісти, які були півроку тому. Думаю, нам би і Хав'єр не допоміг. На жаль, гравці не перелаштувалися. Нам потрібно повністю змінювати тактику", - зауважив він.

Наставник зазначив, що Металіст, незважаючи на ситуацію, буде боротися до останнього.

"Теоретичні шанси є, тому будемо боротися у кожній грі. У нас є Кубок України, є чемпіонат, тому у всіх турнірах будемо старатися показувати хорошу гру", - підсумував він.

Коментарі ()