Головне

Ребров: "Вся команда зіграла в захисті погано"

24.10.2014 01:05 918 0

Ольборг - це хороша і організована команда, яка знає, як треба оборонятися і контратакувати.

Про це в ефірі телеканалу 2+2 заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров, який прокоментував поразку своєї команди у матчі 3-го туру групового етапу ЛЄ від Ольборга.

"Є такі ігри, коли потрібно терпіти, не тільки отримувати задоволення від гри, а терпіти ... грати в обороні. На жаль сьогодні цього не було, вся команда зіграла в захисті погано", - зазначив він.

"Обов'язково подивимося гру, у нас попереду 3 матчі, 2 з них вдома, так що ми нічого не втратили. Я впевнений, що ця гра навпаки нам допоможе. Звичайно, прикро програвати, мені прикро, хлопцям прикро, сидять засмучені зараз", - сказав Ребров.

Ребров також зауважив, що в поразці винна вся команда.

"Претензії до Віди? Я тільки що сказав - вся команда зіграла в обороні погано. Я зараз не збираюся говорити про когось окремо. Я не буду зараз нічого коментувати", - заявив тренер Динамо.

"Чому це команда не могла віддати м'яч на Кравця? Напевно Ольборгу теж потрібно віддати належне - це хороша і організована команда, яка знає, як треба оборонятися і контратакувати", - сказав фахівець.

"І вони сьогодні це продемонстрували. І у Артема були моменти, команда тільки на Кравця не грала", - додав Ребров.

На думку Реброа, футболістам Динамо треба було додати в бажанні.

"Я вважаю ми створювали моменти, хоча їх було недостатньо, але ... напевно треба було додати хлопцям в бажанні. Додати  в концентрації і терпіти, чекати моменти, які будуть. На жаль, Ольборг вдало зіграв на контратаках і реалізував свої моменти", - підкреслив тренер київського клубу.

Коментарі ()