Головне

ФФУ побудує тренувальний центр для збірних України не за державний рахунок

24.10.2014 20:53 235 0

ФФУ не має наміру використовувати ані копійки державних коштів для зведення спортивного комплексу для збірних команд України усіх вікових груп у Вишгороді.

Про це заявив член Виконкому Федерації футболу України Віталій Пилипенко.

"Розумію занепокоєння футбольної громадськості, виходячи зі складної економічної ситуації та несприятливого інвестиційного клімату в Україні. Однак впевнений: нам обов'язково вдасться побудувати цей об'єкт, про недобудову не може бути й мови", - запевнив він.

"Завдяки стабільній комунікації Федерації футболу України з УЄФА і, зокрема, зусиллями президента ФФУ Анатолія Конькова, нам вдалося знайти гроші, завдяки яким ми побудуємо соціальний об'єкт фізичної культури і сорту", - заявив Пилипенко.

За словами посадовця, орієнтовна вартість зведення комплексу - 4,8 млн. євро.

"Орієнтовна вартість зведення комплексу не є секретом ні для кого - 4,8 млн. євро. Ще раз підкреслю для всіх, хто впевнений, ніби гроші на будівництво об'єкта можуть піти не за призначенням: соціальний об'єкт фізичної культури і спорту у Вишгороді будується для держави не за державне фінансування", - появнив він.

"В Україну зайшли європейські кошти, які ніхто нікуди не забере. Цей об'єкт залишиться назавжди у нашій країні і принесе чимало користі для розвитку як дитячо-юнацького і масового, так і професіонального вітчизняного футболу", - підкреслив Пилипенко, слова якоо наводить офіційний сайт ФФУ.

Коментарі ()