Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Динамо - Карпати 1:0. Невиразний вихід у чвертьфінал

28.10.2014 17:40 1129 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Динамо - Карпати 1:0. Невиразний вихід у чвертьфінал

Київське Динамо вийшло до чвертьфіналу Кубка України. Проте, зробили кияни це на так, як від них очікували уболівальники після нищівної поразки від Ольборга у Лізі Європи. Сьогодні у команди Реброва знову страждала реалізація, що не може не турбувати тренера напередодні важливого поєдинку з Дніпром.

Кияни володіли ініціативою 90% ігрового часу, але знайти ключ до воріт Мисака їм ніяк не вдавалося. Відсутність Беланда і Ленса позначилася на креативності атакувальної ланки київського клубу, який багато "топтав" газон біля штрафного "левів", але не всі атаки доводив до гострого завершення.

З нереалізованих можливостей киян варто згадати вбивчий момент Теодорчика, якого Сидорчук вивів на удар з 10-ти метрів, а також момент з пенальті, яке заробив польський форвард, а не зміг реалізувати Ярмоленко.

Загалом, призначення одинадцятиметрового було цілком правильним, так як Мисак вхопив суперника за ногу, після чого той опинився на газоні. Гравці Карпат в цьому епізоді "випустили пар" на суддю, після чого додали в агресії в грі і вже не виглядали так безнадійно.

Однак, протриматись інтризі дуже довго не вдалося. Ближче до фінального свистка "леви" втомилися, і Динамо знову повернуло собі ініціативу. А за три хвилини до завершення Гусєв вискочив на побачення з Мисаком, і ще раз підтвердити народне прислів'я про те, що "старий кінь борозни не псує". Олег ефектно перекинув воротаря львівського клубу і поставив "крапку" в цьому протистоянні.

Тепер попереду в Динамо поєдинок з Дніпром, який може суттєво змінити розподіл місць на вершині турнірної таблиці. Але з урахуванням останніх поєдинків команди складається враження, що в грі киян настала "чорна смуга". І від того, як Ребров зможе вирішити проблеми свого колективу і буде залежати результат наступних матчів в чемпіонаті і на євроарені.

Коментарі ()