Головне

Маркевич: "Зараз потрібно думати над складом"

27.10.2014 22:12 675 0

Полив поля в перерві кубкового матчу Дніпро-Волинь (4:0) був з ініціативи головного тренера Дніпра Мирона Маркевича.

Про це сам тренер повідомив на післяматчевій прес-конференції.

"Полив поля в перерві був з моєї ініціативи. Потрібно було грати швидше. Ми намагаємося грати вперед, швидше, і поле повинно бути під таку гру. В європейських клубах це прийнято", - зазначив він.

"Ми в Києві просили полити поле, але, на жаль, нам відмовили. Я не говорю, що це причина поразки, але у футболі дрібниць не буває. Ми на базі поливаємо поле перед кожним тренуванням. В такому випадку швидше гра йде, м'яч швидше котиться", - зауважив Маркевич.

За словами Маркевича, зараз потрібно думати над сладом команди.
 
"Перш за все, нам потрібно було відіграватися, і ми поставили двох форвардів. А крім того, у нас три хороших нападника: Зозуля, Калінич і Селезньов. І коли хтось не грає, вони трохи незадоволені", - сказав він.

"Тому я намагаюся знаходити їм місце, бо футболісти хороші, але не завжди можна грати в два нападники. Канкава зайняв звичне місце поряд з Ротанем.

Сильно ми не змінювали склад, тим більше що сьогодні Федецький пропускав. Думаю, в неділю він буде грати. Зараз потрібно думати над складом", - цитує Маркевича прес-служба дніпропетровського клубу.
 

Коментарі ()