Головне

Кварцяний: "Програли Дніпру у швидкості роботи з м'ячем"

27.10.2014 22:52 505 0

Захисник Волині Віталій Приндета через травму коліна вибув на тривалий термін.

Про це на післяматчевій прес-конфренції заявив наставник Волині Віталій Кварцяний, який пояснив, чому його команда не змогла вчинити гідний опір Дніпру (0:4).

"Не будемо шукати причину в підборі гравців задньої лінії. Ми були обмежені футболістами, та ще на розминці зламався Новак, потім у Приндети заклинило коліно. Небезпечна у нього травма, думаю, надовго випаде. І гравці, які повинні були зберігати надійність, мали шанс ...", - зазначив він.

"Гуменюк мав зіграти надійно замість Сімініна, який пропускав гру, а він зіграв погано. Я заборонив грати назад - бачите, скільки захисники відігравали назад воротарю, який запевнив мене, що гратиме. А він просто стояв! Напевно, не треба було його ставити, а я йому повірив. Буває іноді важко вгадати", - пояснив Кварцяний.

На думку тренера Волині, команда програла Дніпру у швидкості.

"Найголовніше, ми програли в швидкості прийняття рішень, швидкості роботи з м'ячем. Логіки не було в завершальній стадії атаки. Якісь спроби зробити хороший пас Дніпро"читав, передбачав", - сказав фахівець.

"Досвід і кваліфікація гравців зробили свою справу, і Дніпро реалізував моменти, в яких ми не допрацьовували", - повідомив Кварцяний.

Тренер луцького клубу наголосив, що його футболісти допускали дитячі помилки.

"Шабанов прибрав голову, коли третій гол забивали, двоє відвернулися в епізоді з першим голом. Канкава зіграв там, випередив, а воротар повзав, шишки збирав. Такі дитячі помилки", - поскаржився тренер.

"Але вони всі відбулися через різницю в класі гравців. Вони змусили нас помилятися", - наводить слова Кварцяного офіційний сайт Дніпра.

Коментарі ()