Головне

Ми виконали своє завдання, хлопці почули мене, - Санжар

28.10.2014 21:55 567 0

Історія футболу знає масу прикладів, коли у Кубку відігравалися солідні результати, тому гравці Олімпіка правильно налаштувалися на матч з Металургом.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Роман Санжар, якого цитує офіційний сайт клубу запорізького.

"Сьогодні ми виконали своє завдання, хлопці почули мене. Правильно поставилися до сьогоднішнього матчу. Гра сьогодні добре складалася для нас, забили швидкий гол. Потім забили і другий", - сказав він.

"Хлопцям із Запоріжжя було важко грати з моральної точки зору. Вони почали помилятися. Нас це розкріпачило, почали впевненіше грати, й у підсумку перемогли", - додав наставник.

За словами Санжара, у нього було завдання донести до гравців думку про те, що перемога вдома ще нічого не означає.

"Історія футболу знає масу прикладів, коли і не такі рахунки відігравалися. Мені вдалося достукатися до хлопців, футболісти мене почули. Правильно поставилися до гри. І на матч ми вийшли з позитивним зарядом на боротьбу та перемогу", - зауважив він.

"Я вважаю, що бути фаворитом до гри - не найголовніше. Найголовніше - правильно поставитися до матчу. Максимально зібрано поставитися до самої гри. Потрібно у матчі показати, хто фаворит, а хто - ні. Головне - вийти та відпахати всі 90 хвилин на полі", - підсумував тренер.

Коментарі ()