Головне

Ребров: Про Кубок України ми вже забули, попереду у нас Дніпро

28.10.2014 22:39 486 0

Найголовніше для Динамо - вихід у чвертьфінал Кубку України, а не та якість гри, яку команда показала.

Такий висновок можна зробити після слів головного тренер киян Сергія Реброва, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Важка перемога, як і всі останнім часом. Добре, що забили на останніх хвилинах. Напевно, так повільно грати ми не домовлялися. Головне, що пройшли далі, тепер попереду у нас найважливіша гра у першому колі з Дніпром. Будемо до неї готуватися", - сказав він.

"Будь-яка команда і виграє, і програє. Головне - з цього виносити правильні уроки. Ми після гри у Данії провели три теоретичних заняття і постаралися показати хлопцям причину поразки. Сподіваюся, у наступній грі проти Ольборга вони будуть подвійно мотивовані. І зможуть довести, що та гра була прикрою помилкою", - додав наставник.

За словами Реброва, коли на полі і Ярмоленко, і Гусєв, вони самі вирішують, хто буде пробивати пенальті.

"На жаль, Андрій не забив, але раніше не забивав і Олег. Після матчу подивимося, поговоримо з хлопцями з цього приводу. Травма у Віди? Він дограв матч до кінця. Думаю, вона не настільки серйозна. Після гри він не скаржився", - зауважив він.

Наразі тренер Динамо не може сказати, кого у суперники він хотів би отримати в 1/4 фіналу Кубку України.

"Жодних переваг у мене немає. Якщо ви пам'ятаєте, у минулому сезоні у Кубку ми грали з усіма лідерами. Чим сильніша команда - тим цікавіше грати", - додав він.

"Зараз у нас найважливіший матч з Дніпром. Тільки після нього будемо думати про Лігу Європи. Зараз будь-яка гра важка, зараз ніхто очки просто так не віддає та по п'ять м'ячів в одному матчі не забиває. Про Кубок України ми вже забули, попереду у нас Дніпро. Тільки після нього настане черга Ольборга", - підсумував Ребров.

Коментарі ()